18 Mart 2015 Çarşamba

TCHİBO SİPARİŞLERİMİN İÇİNDE ÇEKİLİŞ DUYURUM GİZLİ



http://www.tchibo.com.tr 'den vermiş olduğum siparişlerim hakkında konuşacağız bu yayında.Yayında siz güzel okurlarım için hazırladığım sürpriz gizli olabilir mi ? Keyifle okumanız dileğiyle...




İlk olarak Professional Cosmetic-Brush Set ile başlayalım.Her biri başarılı yedi tane fırçadan oluşan bu sete ba-yıl-dım. Herkesin bildiği profesyonel fırça markaları dışında farklı markalar da denemek istiyordum. Beauty by tchibo kalitesindeki bu sette ilk göze çarpan deri kılıfı.Özellikle seyahat için biçilmiş kaftan.Bu kılıftan da anlaşılacağı üzere fırçalar inanılmaz kaliteli.



Diğer siparişlerde de olduğu gibi özenle ambalajlanmış olmaları hasar görmeden elime ulaşmalarında en büyük etken.



Son zamanlarda kırmızı ile siyahın uyumuna takmış durumdayım fotoğraftan da anlayacağınız üzere.
Fırçalar metal kısımları gold ,gövde kısımları ise mat siyah renginde.Normal alıştığımız fırça uzunluğundan biraz daha uzunlar.Özellikle belirtmek isterim ki fırçaların her biri yumuşacık,sentetik oldukça sık kıllardan oluşuyor.Kutudan çıkan, ürün bilgisini içeren kağıtta yazdığına göre hayvan tüylerine alerjisi olanların da rahatlıkla kullanabileceği ürünler.
Her birine yakından bakalım.


Kaş ve Kirpik Fırçası:
Özellikle benim gibi kaş dolduran kadınların baş tacı bu fırça çok değerli !



Sünger Uçlu Far Fırçası:
Satın aldığımız far paletlerinin içinde çıkan sünger uçlu fırçaların büyük versiyonu diyebilirim.Açıkçası bu tarz sünger uçlu fırçaları göz makyajımı yaparken kullanmıyorum.Fakat bu fırça ile özellikle krem far uygulamaları yapmayı düşünüyorum.




Eyeliner Fırçası:
Kusursuz bir eyeliner sonucu için böyle bir fırça şart.Jel formundaki eyelinerlar için kullanılmakta olan bu fırçayı bazılarımız kaş doldurmak için kaş farına daldırıyor.Örneğin ben..



Far Fırçası:
Far uygulamasını,yumuşak geçiş sonucunu ve gölgelendirmeyi üstlenen yassı ve yumuşacık sık kıllardan oluşan bir fırça.



Ruj Fırçası:
Özellikle de koyu rujları sürerken imdadımıza yetişen ruj fırçaları!Hijyenik bir görüntü dudağı kusursuz kılar.Bunun için gerekli fırçalardan biri.



Allık Fırçası:
Bence makyajı en çarpıcı kılan kontür,bronzer ve allık uygulaması.Bu işlemleri kusursuzca uygulayabilecek eğri,sık ve yumuşacık kıllara sahip bir fırça.


Pudra Fırçası:
Tombik yapıda ki bu fırça göz altlarına ve göz kapaklarına güzelce oturuyor olması çok hoşuma gitti.Aşırı kaba pudra fırçalarını sevmiyorum bu yüzden.Tek fırçayla hem yüzüme hem göz altlarıma hem de göz kapaklarıma pudra uygulayabileceğim,yaşasın !

MAKYAJ KUTUSU



Bu kutuyu kusursuz kılan en büyük özellik birbirinden pigmentli  10 farklı renkteki farı,2 farklı renkteki likit ruju ve 1 toz allığı çantanıza atıp çıkabiliyor olmanız .Daha da uçuk olmak gerekirse 40 farklı renkteki farı ,8 farklı renkteki likit ruju ve 4 farklı renkteki toz allığı güvenli bir şekilde seyahatlerinize kolaylıkla getirebiliyorsunuz.Harika gerçekten!




Fotoğrafta da gördüğünüz gibi  her bir dikdörtgen şeklindeki bölmede 10 farklı renkte far,2 farklı renkte likit ruj ve 1 toz allık bulunuyor.İstediğiniz bölmeyi kutudan çıkartıp tek bölmelik boş ve aynalı kutuya yerleştirebiliyorsunuz.Ek olarak iki adet minik fırça da bu kutudan çıkıyor.Biri iki ucunda da sünger olan far fırçası diğeri ise ruj fırçası.
Haftaya yapacağım Ankara seyahatim için yukarıda bahsettiğim fırça setini,bu makyaj kutusunu ve  fondötenimi yanıma almam bana yeter diye düşünüyorum.Sizce ?

Her bir bölmeye yakından bakalım.

































Çok beğendiğinizi hissedebiliyorum.Ben renklere,pigmentasyona ve özellikle de kullanışlı olmasına hayran kaldım.Artık kendileri makyaj koleksiyonumun gözdeleri .Siz de bu ürünlere sahip olmak istiyorsanız tchibo.com.tr'den siparişinizi verebilirsiniz.



Çok beğendiğiniz bu makyaj kutusuna sahip olma şansına her biriniz sahipsiniz. Tiny Bow'un instagram hesabında ve blog sayfasında başlatacağım çekiliş ile bu kutu sizin olabilir.
Yapmanız gerekenler çok basit.Öncelikle bloğumu takibe almanız ile çekilişe katılmış olacaksınız.Eğer instagramda paylaştığım çekiliş fotoğrafını kendi hesabınızda paylaşıp  @tinybowcigdem 'i etiketleyerek #tinybowdanhediye hashtagiyle paylaşırsanız çekilişe iki kez katılma şansına sahip olursunuz.
Bol şanslar siz değerli okurlarım.


1 yorum:

  1. Merhabaa :)
    gfc: aysegullnill olarak takipteyim
    koltukkanepe_60@hotmail.com
    Sevgilerle..

    YanıtlaSil